webalive weblog archief 

55 webalive websites voor bouwbedrijven
een website voor een bouwbedrijf? De afgelopen jaren heeft webalive een mooie referentielijst opgebouwd in de bouwsector: Apok, Defrancq, IKO, Bekaert, ....
Lees meer
APOK: website draaischijf voor #1 groothandel dakmaterialen
Apok.be is een groothandel in dak- en bouwmaterialen met 17 vestigingen in BelgiŽ. Via haar webalive website is deze groothandel 24 uur op 24 geopend voor zijn resellers.
Lees meer
Uw WoonZorgCentrum (WZC) verdient een professionele website
www.MijnWoonzorgCentrum.be: ook voor WoonZorgCentra (WZC - voorheen rust- en verzorgingstehuizen -RVT) is het web een onmisbare bron van communicatie en informatie.
Lees meer
Veilingssite voor publiek vastgoed: publiekvastgoed.be
Publiekvastgoed bemiddelt in opdracht van overheidsinstellingen, NGO's en kredietinstellingen bij de (openbare) verkoop van vastgoed uit schenkingen, legaten en faillisementen. Via een ingenieus en transparant biedsysteem haalt het bedrijf voor elk dossier de best mogelijke prijs uit de markt.
Lees meer
Betafence - 7 websites op ťťnzelfde leest
Mutinational Betafence (voorheen Bekaert Fencing) kiest voor webalive om 7 product / landen microsites te ontwikkelen op basis van webalive microsites.
Lees meer
Kluwer Easyweb maakt websites op maat voor financiŽle professionals
Hoewel veel financiŽle professionals overwegen online te gaan, vormen een gebrek aan kennis en tijd de grootste obstakels. Kluwer stelt daarom, samen met webpartner webalive, de formule Easyweb voor: klanten krijgen een professionele, op maat gemaakte website die ze zelf kunnen beheren, er wordt ingestaan voor het onderhoud en Kluwer levert maandelijks nieuwe content aan.
Lees meer
Stichting Nederlandse Parken kiest 20 x voor webalive
De Stichting Nationale Parken, vallend onder het Ministerie van Landbouw Nederland, koos voor webalive voor het vernieuwen van hun eigen portaalwebsite www.nationaalpark.nl, en de individuele microwebsites van de participerende Nederlandse Nationale Parken.
Lees meer
ICT bedrijf Corilus gaat voor 9 webalive websites
Op de www.corilus.be corporate website draaien 9 doelgroep minisites, een intranet voor het personeel, gepersonaliseerde nieuwsbrieven per doelgroep en een productcatalogus met webwinkel.
Lees meer
een website voor ledenorganisaties en beroepsverenigingen
Non-profit organisaties en verenigingen leven van informatie en communicatie met hun leden en doelgroepen. Een efficiŽnte en betaalbare webalive-website speelt perfect in op die doelstelling.
Lees meer
webalive bouwt consumenten website voor CStore
CStore weet exact wat zijn klanten verwachten van een consumenten-site: mooie foto's, exclusief nieuws, e-nieuwsbrieven en handige downloads over nieuwe collecties, promoties en solden.
Lees meer
De Slaapadviseur kiest voor Google rendement
Met 3 toonzalen in en om Brussel is De Slaapadviseur een grotere speler op de markt van de beddenspeciaalzaken. webalive ontwierp een website waarmee De Slaapadviseur snel en efficiŽnt kan inspelen op de commerciŽle opportuniteiten die het internet biedt. Design en functionaliteit houden elkaar perfect in balans.
Lees meer
30+ webalive websites voor ICT bedrijven
ICT bedrijven en hun website. Techneuten genoeg om er ''eentje'' te ''programmeren''. Doch zonder rendement. 7 percent van onze klanten zijn ICT bedrijven. Waarom?
Lees meer
Uw Apotheek online met een rendabele website?
Mijn Webapotheek. Sinds 2009 mag een apotheek online met een website & webwinkel. webalive heeft reeds 25+ apotheek websites & webwinkels gebouwd.
Lees meer

Deze pagina gebruikt weblogs

webalive weblog - webtoepassing

webalive weblogs laat de niet-technische webmaster toe om met één muisklik een webpagina om te zetten naar een blogpagina. De blog moderator ontvangt alle reacties in zijn mailbox, en kan deze, door één klik, verwijderen van de blogpagina. Bovendien kan de bezoeker de blog pagina delen met eender welk sociaal netwerk, en misbruik melden.

       Doe onderstaand de test en geef uw reactie op deze blogpagina.

Reageer op dit artikel

Griet VDW
16.09.2010 - 11:12
we testen meteen deze nieuwe functionaliteit even uit om te zien of we het ook in onze eigen site gaan integreren!
meld misbruik meld misbruik

Jo Algoed
15.09.2010 - 10:41
Zeer goede toevoeging qua interactiviteit!
meld misbruik meld misbruik

Het blog overzicht wordt automatisch aangemaakt door ons web content management systeem webalive cms. De niet-technische webmaster maakt enkel de individuele blogs (nieuws / events / FAQ / in de kijker / jobs / promoties...) aan. Het blog overzicht worden chronologisch gerangschikt aangeboden.