7 product websites voor Betafence op éénzelfde leest

Betafence, het voormalige Bekaert Fencing, is de grootste Europese producent van omheiningen en producten voor toegangscontrole, toegepast in bedrijven, industrieën, landbouw en tuinartikelen voor de consument. Betafence ontwerpt en produceert in Zwevegem en verdeelt zijn producten wereldwijd.

Om dit project te realiseren heeft Betafence gekozen voor het webalive PWP (Pervasive Web Publishing) paradigma, en maakt gebruik van onze webalive microsites webapplicatie. Meer weten?

Per microsite stelt Betafence iedere productlijn in hun gamma apart voor, in niet minder dan 7 talen / land-doelgroepen.

De Marketing Director van Betafence, na de internationale voorstelling van de eerste 3 webalive microsites: ''Meeting is voor ons zeer goed verlopen. Het concept en de uitwerking (layout, functionaliteiten en Search Engine focus) van de eerste microsites zijn zeer goed onthaald.We gaan dus zeker verder op het ingeslagen pad.''

Wat zijn de voordelen van een PWP aanpak?

7 websites, 7 x onderhoud?
Neen dus. De mastersite dirigeert alle andere sites qua design, huisstijl en andere stijlkenmerken voor alle onderliggende websites. Als de master website verandert, veranderen alle onderliggende websites van structuur, vormgeving of huisstijl. Volautomatisch. In no-time.

Verzuipen in een massa pagina's van de collega's?
Neen dus. De marketingverantwoordelijke verdrinkt niet in het gigantische totaalaanbod van het bedrijf, maar kan zich in zijn acties / boodschappen / aanpak / branding concentreren op zijn eigen doelgroep.

De marketingverantwoordelijke doet zijn ding.
Ja toch. Hij of zij hoeft niet te wachten alvorens "corporate" de promotie van de maand -1 maand te laat- online zet. En hij / zij kan zijn / haar website statistieken perfect analyseren. Want het zijn de statistieken van zijn / haar divisie, niet die van "corporate" :-)

Corporate Marketing verliest de greep op de zaak?
Neen dus. Corporte marketing beslist "big brother-ish" wat de inhoud is van cruciale corporate pagina's in iedere individuele satellietsite. En pusht deze pagina's door de strot van de afdeling / reseller / outlet ... door één eenvoudige klik op de "publiceerknop".

In een notendop.
U wint tijd, geld, slagkracht én efficiëntie in uw internet marketingacties.

Reageer op dit artikel

naar het webalive weblog overzicht

7 Betafence (ex- Bekaert Fencing) webalive microsites

webalive ontwikkelde de master website template voor 7 microsites, en de webmaster (verre van een ICT nerd, maar een volbloed Betafence marketeer) brengt zelf -zoals voor alle sites hieronder vermeld- de website inhoud in 9 talen/landen in.

 

Betafence Industry / Weldmesh

www.weldmesh.com

Gabion Solutions

www.gabionsolutions.com

Tempofor

www.temporaryfencing.net

Betafence Sweden

www.betafence.se

Betafence Mobile Fence

www.mobilefence.eu

Betafence Germany - Gabion Solutions

gabionsolutions.de (online soon...)

Betafence Germany - Weldmesh

weldmesh.de (online soon...)

naar het webalive weblog overzicht