De Slaapadviseur kiest voor Google rendement

Met 3 toonzalen in en om Brussel is De Slaapadviseur een grotere speler op de markt van de beddenspeciaalzaken. webalive ontwierp een website waarmee De Slaapadviseur snel en efficiënt kan inspelen op de commerciële opportuniteiten die het internet biedt. Design en functionaliteit houden elkaar perfect in balans.

de opdracht

hoge Google-scores op producten en merken

objectief slaapadvies

visuele presentatie merkcollecties

ruimte voor promoties, acties, solden, enz.

website als uitstalraam

Een beddenspeciaalzaak geeft professioneel advies en vertegenwoordigt bekende merken. Beide functies hebben hun belang. Daarom ontwikkelde webalive een dubbele menustructuur waarbij zowel de producten als de merken ruimschoots aan bod komen. De mooie slideshows ter ondersteuning van de merken werden probleemloos aangemaakt binnen het Studio5 content management systeem van webalive.

promoties, solden, uitverkoop, nieuws

Dankzij de automatische oplijsting van promoties en eindereeksartikelen in het webalive cms, kan De Slaapadviseur snel en efficiënt commerciële acties opzetten. Bovendien is deze actuele informatie van groot belang om dag na dag bezoekers te "trekken" naar de site.

Bezoek de website www.DeSlaapadviseur.be

Reageer op dit artikel

terug naar het webalive weblog overzicht

nieuwe website verovert vaste plek in marketingmix

bezoek slaapconfort keten www.deslaapadviseur.be

 

optimaal Google rendement

webalive websites zijn gemaakt voor Google. Dat ondervindt ook De Slaapadviseur bij het analyseren van zijn statistieken. Dankzij een doorgedreven optimalisatie (SEO) van de individuele webpagina's bereiken belangrijke trefwoorden en grote merken een hoge pageranking. Bovendien laat deze optimalisatie toe om gericht te investeren met Google AdWords (SEA). De combinatie van beide zorgt voor een optimaal Google-rendement.

verder uitbouwen...

Zorgvuldig statistieken analyseren biedt ook inspiratie voor de verdere uitbouw van de website. Merken die hoog scoren krijgen bijkomende pagina's.... De behoefte aan individueel en objectief slaapadvies wordt beantwoord met een online enqûete. En zo verwerft de website een vaste en onvervangbare plaats in de marketingmix.