Veilingssite voor publiek vastgoed: publiekvastgoed.be

Publiekvastgoed bemiddelt in opdracht van overheidsinstellingen, NGO's en kredietinstellingen bij de (openbare) verkoop van vastgoed uit schenkingen, legaten en faillisementen. Via een ingenieus en transparant biedsysteem haalt het bedrijf voor elk dossier de best mogelijke prijs uit de markt. Alle makelaars bereiken op het volledige grondgebied is daarbij van cruciaal belang.

Voor Algemeen Directeur Eric Albert stond het van meet af aan vast dat alles via een flexibel en open internetplatform digitaal zou gaan verlopen. Na het online plaatsen van zijn website stuurde Eric ons spontaan volgend berichtje: " "Toch nog even een woordje van dank voor de webalive inzet op het PV project. Aaaaaa mochten alle klant-leverancier relaties maar zo verlopen .... de wereld zou er een stukje beter uitzien!"

Website template: uithangbord op maat

webalive ontwikkelde voor publiekvastgoed.be een website template op maat: een juweeltje van overzicht en interactiviteit. Alle onderdelen van de template alsmede de volledige menu en submenustructuur wordt in real time up-to-date gehouden via het webalive CMS. De website is bijzonder gebruiksvriendelijk: panden doorzoeken, pdf's downloaden, webformulieren opsturen,  biedingen indienen: het gebeurt allemaal probleemloos met een paar klikken van de muis!

Solide fundamenten: webalive catalog

De aangeboden panden springen meteen in het oog: de gebruiker kan ze in real time doorzoeken op lokatie, vastgoedtype en status: een onmisbare functionaliteit voor een vastgoed-website... powered by webalive catalog.
webalive catalog beheert alle dossiers overzichtelijk en maakt deze informatie op een gebruiksvriendelijke manier beschikbaar op de website.

www.publiekvastgoed.be

 

Afgeschermde informatie voor bemiddelaars: webalive extranet

Publiekvastgoed.be bevat openbare informatie voor de eindgebruiker én professionele informatie voor de erkende bemiddelaars. Dankzij webalive extranet  schermt de webmaster die gevoelige informatie af voor onbevoegden. Vastgoedmakelaars en andere professionele bemiddelaars krijgen zo exclusief toegang tot specifieke inlichtingen én het laatste bod op elk dossier. Belangrijk is dat alle Extranet-leden dezelfde informatie op hetzelfde moment kunnen consulteren: cruciaal voor de performantie en de transparantie van het systeem.

 

Optimaal geschikt voor hoge pageranks in Google: webalive SEO

Dankzij het gebruik van de vooruitstrevende xml-technologie zijn webalive-websites vermaard om hun hoge pageranks in Google. Ook bij publiekvastgoed.be is alle meta-informatie van elk dossier onbelemmerd toegankelijk voor de Google-computers, waardoor elk pand optimale scoringskansen krijgt. En dat is belangrijk om op te boksen tegen de immoweb's en andere grote jongens op de markt.

webalive newsletter: informatie op maat

Vastgoedmakelaars moet je niet spammen met een eindeloze reeks opportuniteiten. Gericht communiceren is een beter idee. Met de webalive newsletter module creëert de webmaster diverse doelgroepen om informatie op maat naar op te sturen. Bovendien beschikt iedere abonnee over de mogelijkheid om zich in- of uit te schrijven op specifieke newsletters. De webmaster beheert alle contactinformatie in Excel en houdt op die manier zijn contact-database permanent up-to-date.

>>>>  bezoek nu www.publiekvastgoed.be