APOK's webalive website onmisbare draaischijf
voor groothandel dakmaterialen

van aankoop tot online bestelling

Apok uit Kampenhout is een groothandel in dak- en bouwmaterialen met 17 vestigingen in België. Via haar webalive website is deze groothandel 24 uur op 24 geopend voor zijn resellers. Het volledige verkooptraject verloopt immers online, en volautomatisch.

integratie backoffice toepassing

Apok verdeelt een assortiment van meer dan 18.000 verschillende producten. Alle productgegevens worden beheerd met de backoffice distributietoepassing Mercator van TopPower. Vanuit die toepassing kan de webmaster met één druk op de knop geselecteerde producten in de e-shop op de website publiceren.

toegankelijke online productcataloog

Apok online catalogus - 18,000 producten

webalive Studio5 genereert de dynamische navigatie doorheen de online cataloog van Apok: categorieën, oplijstingen en uiteindelijk ook een dynamisch gegenereerde detailpagina van het product. Vanaf dan hoeft de bezoeker enkel maar te klikken op de "bestel" knop en webalive Studio5 verzorgt de volledige afhandeling: bestelgegevens, klantgegevens, winkelmandje,...

Reageer op dit artikel

 terug naar weblog overzicht


Bezoek bouwmaterialen groothandel website APOK.BE

 

extranet-toegang voor Apok-resellers 

Resellers van Apok loggen via de webalive extranet toepassing in op de website. Hierdoor krijgen zij automatisch hun exacte aankoopprijs aangeboden, die kan verschillen per resellergroep, per individuele reseller zelfs per productgroep. Rekening houdend met zijn korting(en) plaatst de reseller zijn bestelling online.

round-the-clock efficiency 

's Avonds worden alle online bestellingen automatisch geïmporteerd in het backoffice systeem van Apok. Op die manier verloopt het volledige proces van online aankopen en bestelopvolging zonder enige menselijke interventie.

een all-in-one website

De flexibele webalive-technologie maakt het waar!De Apok-website steunt op 2 verschillende templates, die naadloos in elkaar overlopen. Zodoende is en blijft de Apok-website voor alle functies (informeren, communiceren én verkopen) de enige en centrale draaischijf voor het bedrijf!

Quote/Unquote

De ICT verantwoordelijke en webmaster van Apok, na het online gaan van de website: ''... dank aan het webalive team. Zonder hun inbreng, hulp en geduld was het ''allemaal dat'' niet geweest. Ik ben een zaag  geweest, en ik zal waarschijnlijk hier en daar nog een zaagske hebben. Ik hoop dat ze geen schrik hebben als mijn nummer op de display van de telefoon verschijnt. Ik heb me in jaren niet zo geamuseerd.'' ... Een vrijdagavond later, na een technische interventie van ons support team: 'Dat is geweldig, ik test meteen als ik thuis ben. Jullie zijn een geweldige partner.''

Bezoek www.apok.be