Fase 2 - webalive website design

Fase 2 - webalive webdesign

Uw webontwerper is verantwoordelijk voor de meest creatieve fase van het website project. Na ontvangst van de ontwerpbriefing van de webgids, start de webontwerper van een wit (digitaal) blad. Hij ontwerpt vervolgens alle grafische elementen van uw toekomstige website.

Ga terug naar fase 1, webalive webguide

naar de vorige projectfase
webalive webguide

 

Vraag een offerte aan

webalive webontwerper - de stappen

 

Onze website ontwerper is de creatieve kracht achter uw website project.

Stap 1 van uw website ontwerp

Onze website ontwerper leest aandachtig de ontwerpbriefing van uw webgids, en laat hierop zijn fantasie los. Uiteraard houdt de webontwerper wel steeds rekening met de regels, trends, mogelijkheden en beperkingen van het internet.

Stap 2 van uw ontwerp

Aangezien het ontwerpen van een website een creatief proces is, en inspiratie niet afgedwongen kan worden, krijgt de webdesigner 5 dagen de tijd om zijn eerste voorstel te ontwerpen. Vervolgens ontvangt uw webgids het voorstel.

Stap 3 van uw ontwerp

Na ontvangst van het voorstel van de webontwerper, controleert uw webgids de technische haalbaarheid van het voorgestelde ontwerp. Daarna stuurt de webgids u een e-mail bericht met het eerste ontwerp voorstel.

Stap 4 van uw ontwerp

U levert (liefst snel) uw opmerkingen en kritieken op het aangeboden eerste ontwerp. Met scherp schieten mag! Op basis van uw opmerkingen brieft uw webgids de gewenste verbeteringen door aan onze webontwerper, die u (via de webgids) binnen de 2 werkdagen een nieuwe versie van het ontwerp aanreikt, wat u weerom evalueert.

Stap 5 van uw website ontwerp

Dit herhalende proces gaat net zo lang door tot u 100% tevreden bent over het ontwerp van uw website. Vevolgens geeft u uw goedkeuring voor de bouw van uw lege website template. Uw webgids zorgt voor een gedegen bouwbriefing aan de website bouwer.

Kortom, in 5 eenvoudige stappen realiseren wij een naar uw wensen en huisstijl ontworpen website.

Ga naar fase 3, de bouw van het webproject

naar projectfase 3
webalive webbuild